Montering & Inredning

Behöver ni hjälp med möbelmontering eller ska ni flytta och behöver hjälp med demontering?

Våra vaktmästare är vana att snabbt och effektivt montera möbler och inredning. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Kanske är det bara en hallspegel som skall monteras, Tavlor som skall upp, eller en gardinstång som ramlat ner? Låt oss hjälpa er med möbelmontering, vi är proffs på det!

Med vår smidiga online-bokning spar ni tid och kan ägna er åt annat. Beskriv bara vad ni vill ha hjälp med och när, så bekräftar vi inom 1 timme.. Förutom att montera och demontera möbler och inredning kan vi även hjälpa er med internflyttar, installera belysning, måla om, reparera kontorsmöbler och flera andra typiska vaktmästarsysslor.

Inom möbelmontage kan vi hjälpa er med allt från att bygga IKEA-möbler, montera whiteboards, vägghängda hyllor till att sätta upp gardiner, persienner och mörkläggning.

Vi arbetar effektivt och ser till att ingen tid går till spillo. Har ni precis flyttat och glömt bort hur lång tid det tar att montera nya möbler och inredning så är det ett gyllene tillfälle att ta hjälp av våra vaktmästare. Använd bokningsknappen nedan så går det snabbt. Undrar ni något så nås vi på telefon: 08-410 237 57.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Montering & Inredning erbjuder vi hjälp med Belysning & El, hantverk och måleri, Flytt & Transport, reparation och service samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!