Våra tjänster

Exempel på en del av de tjänster vaktmästeriet utför

Exempel

Målare & Hantverkare

Exempel

Flytt & Transport

Exempel

Vaktmästeri & Bemanning

Exempel

Montering & Inredning

Exempel

Reparationer & Underhåll

Exempel

Handyman Stockholm

Möbelmontering i Stockholm

Vi på Vaktmästeriet har lång erfarenhet av montering & inredning. Vi kan hjälpa er med montering av möbler av alla slag, allt från IKEA-möbler till vägghängda hyllor, whiteboards, skrivbord och mer. Våra vaktmästare arbetar snabbt & effektivt men samtidigt väldigt noggrant och lämnar ingen skruv lös.

Behöver ni hjälp med att montera möbler? Boka möbelmontering i Stockholm online snabbt & smidigt redan idag. Beskriv vad för typ av möbelmontering det är ni behöver hjälp med, så bekräftar vi er bokning inom 1 timme. Smidigt va?

När vill ni ha hjälp?

Markera förmiddag (8-12), eftermiddag (12-16) eller heldag (8-16)

Nästa steg

Professionella handyman hjälper er

Anlita oss på Vaktmästeriet så hjälper våra professionella handyman er. Vi finns alltid här för er när ni behöver hjälp!

Våra handymans har hög kompetens och är väldigt erfarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna när de anlitar oss. Känn er säkra på att det ni behöver hjälp med kommer att göras på rätt sätt av våra handymans och att samarbetet och resultatet kommer vara tillfredsställande. Att anlita en handyman är alltid värt det!

Felsökning av elbord

Montering av whiteboard

Flyttprojekt

Uppsättning av hyllor och tavlor

Montering av möbler och inredning

Justeringar och servicearbeten

Hur fungerar vaktmästeriet?

Boka tid

Välj vilket datum du vill att vaktmästaren ska komma

Beskriv

Välj vilken typ av tjänst som ska utföras

Klart

Verifiering kommer via mail eller telefon

Referenser

"Vaktmästeriet.se hjälper oss med det mesta. från små enkla uppdrag till byggnationer och måleriarbeten. Hög service och trevlig personal."

Angelica Fritz

SBS Discovery AB

"Vi har använt oss av Vaktmästeriet vid flera tillfällen. De är en pålitlig partner som alltid kommer i tid, utför arbetet på ett proffsigt sätt."

Sandra Mäenpää

Anticimex

"Vaktmästarna som kommer är mycket hjälpsamma och säkerställer att vi är nöjda innan de går samt att de aldrig lämnar skräp efter sig."

Christina Djurestål

Kollektivtrafikens Hus AB