Vaktmästeri & Bemanning

Behöver ni hjälp med att fylla på kopieringspapper, kaffemaskinen eller se över era lampor? Montera en vägghylla eller en rullgardin? Då ska ni anlita vaktmasteriet.se. Våra vaktmästare ser till att komma till er med kort varsel och med rätt verktyg.

Vi upplever att många företag hamnar i ett läge där behovet av hjälp varierar över tid men inte är tillräckligt stort för att anställa en vaktmästare på heltid. Låt oss istället hjälpa er när behovet är aktuellt. Kanske räcker det med att få hjälp en eller två dagar i veckan eller en enstaka gång.

Det är enkelt att boka vaktmästare hos vaktmasteriet.se, ni klickar här. Fyll först i när ni vill ha hjälp, sedan vad ni vill ha hjälp med och antalet vaktmästare ni tror krävs. Oftast räcker det med en, men ska något tungt flyttas eller stora tavlor sättas upp så kan det behövas två eller flera vaktmästare. Sist men inte minst fyller ni i leverans- och fakturauppgifter. Att boka vaktmästare har aldrig varit enklare. Perfekt för företag som inte har behov av att anställa en, men som behöver hjälp då och då. Vår tjänst gör det möjligt för er att anlita våra vaktmästare såväl enstaka gånger som oftare vid behov.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Vaktmästeri & Bemanning erbjuder vi hjälp med Belysning & El, hantverk och måleri, montering av möbler och gardiner, reparation och service samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!