Handyman Stockholm

Har ni planer på att fräscha upp kontoret? Eller kanske dela av mötesrummet till två? Tycker ni att ni behöver en snyggare receptionsdisk? Då har ni kommit till rätt företag, vi har professionella handyman som snickare, möbelsnickare och målare redo att hjälpa er.

Vi erbjuder handyman inom det mesta som ombyggnation, renovering och anpassning. Genom att vi har många tjänster under samma tak kan vi fixa det mesta som ni behöver hjälp med på ert kontor, vare sig det gäller måleri, hantverk, montage eller flytt.

Har ert kontor börjat bli till åren och behöver fräschas upp? Våra möbelsnickare har lång erfarenhet och ser till att ni får just den inredning eller specialmöbler som ert kontor behöver.

Att anlita en eller flera handyman kan vara krångligt. Vaktmasteriet.se har skapat en tjänst som gör att det blir enklare för er att ta in målare och snickare. Kontakta oss om ni har frågor om vad våra handyman kan hjälpa er med. Enklast är att ringa oss på telefonnummer: 08-410 237 57. För att boka direkt online klickar ni på bokningsknappen här nedan.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Hantverk och måleri erbjuder vi hjälp med flytt och transport, Belysning & El, montering av möbler och gardiner, reparation och service samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!