Flytt & Transport

Vaktmasteriet.se kan, förutom vanliga vaktmästaruppgifter som att byta glödlampor, montera möbler etc, även hjälpa er med flytt och transport. Kontakta oss oavsett om det gäller en mindre internflytt eller en större flytt till nya lokaler. Våra medarbetare arbetar effektivt samtidigt som de behandlar kontorsmöbler och datorer etc. med största försiktighet.

Är det dags för ert företag att byta miljö eller har ni växt ur era nuvarande lokaler? Då är vaktmasteriet.se rätt företag att anlita för flytthjälp. Vill ni boka online så klickar ni här. Det är enkelt och smidigt att boka hjälp på vaktmasteriet.se. Beskriv vad ni vill ha hjälp med, när ni vill ha hjälp så bekräftar vi inom 1 timme!. Vi erbjuder er de tjänster som en vanlig flyttfirma och transportföretag gör – men på ett enklare sätt.

Har ni frågor om vad vi kan hjälpa er med som flyttfirma och transportföretag i Stockholm? Tveka då inte att höra av er till oss, ni når oss enklast på telefon: 08-410 237 57. Eller info@vaktmasteriet.se. Klicka på bokningsknappen nedan om ni redan vet vad ni behöver hjälp med och vill boka direkt.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Flytt & Transport erbjuder vi hjälp med Belysning & El, hantverk och måleri, montering av möbler och gardiner, reparation och service samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!