Reparationer & Underhåll

Gnisslar gångjärnen på kylskåpet i lunchrummet, en persienn som fastnat, eller en arbetsstol som inte går att justera? Hör då av er till oss så hjälper vi er att reparera dem. Ni beställer enkelt reparation av möbler och annan utrustning genom att klicka på bokningsknappen längst ner på sidan.

Vi erbjuder en pålitlig och flexibel lösning för er och ert företag. Vår affärsidé är utformad för att passa företag som inte har behov av en egen vaktmästare på hel- eller deltid. Våra reparatörer finns istället till hands med kort varsel när du behöver dem. Prova vår smidiga online-bokningstjänst, så att receptionisten eller någon annan av era anställda slipper utföra något som vi kan göra bättre och snabbare. Vi skickar alltid någon som har rätt kompetens för den uppgift ni behöver hjälp med. Oavsett om det gäller att reparera möbler eller laga någon annan inredning.

Vi kan reparera saker som kan tyckas vara banala, men som när de är trasiga stör vardagen på kontoret. Har ni frågor om vad vi kan laga rörande möbler och inredning? Hör då av er till oss. Ni når oss på telefon: 08-410 237 57. Onlinebokar gör ni genom att klicka på bokningsknappen nedan.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Reparationer & Underhåll erbjuder vi hjälp med Belysning & El, hantverk och måleri, Flytt & Transport, Vaktmästeri & Bemanning samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!