• Målare Stockholm

Målare & Hantverkare

Har ert kontor börjat bli till åren och behöver fräschas upp? Ett av de enklaste sätten att få ett rum att ändra karaktär är att måla om det. Vaktmästeriet kan hjälpa er med detta till ett konkurrenskraftigt pris. Våra duktiga målare i Stockholm har kunskapen som krävs för att tillsammans med er hitta rätt färger för att skapa den kontorsmiljö ni önskar. Skapa en miljö som med subtila medel genererar harmoni och arbetsglädje hos era medarbetare.

Att anlita en eller flera målare kan vara krångligt. Vaktmasteriet.se har skapat en tjänst som gör att det blir enklare för er att ta in målare och snickare. Kontakta oss om ni har frågor om vad våra handyman kan hjälpa er med. Enklast är att ringa oss på telefonnummer: 08-410 237 57. För att boka direkt online klickar ni på bokningsknappen här nedan.

Behöver ni hjälp med något annat? Chansen är stor att vi kan hjälpa er! Förutom Måleri och hantverk erbjuder vi hjälp med flytt och transport, Belysning & El, montering av möbler och gardiner, reparation och service samt allt annat som faller in under en vaktmästares arbetsuppgifter. Anlita en handyman i Stockholm idag!