Om Vaktmästeriet

Vi på vaktmasteriet.se är ett stolt och pålitligt gäng som älskar vårt jobb. Vaktmästeriet strävar alltid efter enkelhet och tydlighet för våra kunder, vilket också var en av de viktigaste sakerna i vårt arbete med att förverkliga vår affärsidé Vaktmasteriet.se.

 

Vi har länge sett att det behövs en pålitlig och flexibel lösning på just vaktmästeritjänster hos alla sorters företag. Det finns exempelvis sällan utrymme för mindre och medelstora företag att anställa en vaktmästare på heltid, dock finns det ett ständigt behov av diverse göromål, stora som små. Dessa typer av jobb får då ofta en receptionist eller annan anställd utföra på bästa möjliga sätt. Vi tror att era resurser kan utnyttjas på ett bättre vis.

 

Våra vaktmästare kommer alltid till er med rätt kompetens och med rätt verktyg för att utföra dessa jobb. Vi sätter inga gränser för de tjänster vi erbjuder, utan strävar alltid efter att tillgodose alla våra kunders behov till ett konkurrenskraftigt pris. Oavsett om ni behöver hjälp ofta eller kanske bara en enstaka gång t ex vid flytthjälp så är Vaktmasteriet.se en partner att lita på. Vi är tillgängliga för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare m.fl. i Storstockholm.

 

Boka er vaktmästare snabbt och smidigt online på vår bokningssida. Bokningen är uppdelad i 4 steg som det går snabbt att fylla i, så att ni kan lägga er tid på något viktigare. Har ni frågor om t.ex. hur många vaktmästare som behövs för ett visst jobb är ni varmt välkomna att höra av er till oss, enklast genom att ringa oss på 08-410 237 57.

 

 

 

 

 

Boka Nu