Våra tjänster

Exempel på en del av de tjänster vaktmästeriet utför

Exempel

Målare & Hantverkare

Exempel

Flytt & Transport

Exempel

Vaktmästeri & Bemanning

Exempel

Montering & Inredning

Exempel

Reparationer & Underhåll

Exempel

Handyman Stockholm

Våra handyman i Stockholm har lång erfarenhet inom sitt yrkesområde. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Vi har fått många fina lovord från våra kunder.


En handyman på Vaktmästeriet jobbar inom några av våra tjänsteområden som målare, belysning & el, reparationer, montering & inredning, flytt och transport.


Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och det är en av de viktigaste sakerna i vårt dagliga arbete.


Våra handyman på Vaktmästeriet jobbar med både små och stora företag. De kommer alltid till er med rätt kompetens och med rätt verktyg för att kunna utföra det jobb som ni önskar. Vi sätter inga gränser på våra tjänster utan jobbar alltid efter att tillgodose kundens behov till ett konkurrenskraftigt pris.


Våra handyman finns till för er om ni behöver hjälp ofta eller bara enstaka gånger,


t ex vid flytthjälp. Hantverkarna finns tillgängliga för både företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare med mera i Stockholm.

Boka er handyman snabbt och smidigt på vår bokningsida.

Har ni frågor om t ex hur många handyman som behövs för ett visst jobb är ni varmt välkomna att höra av er till oss, enklast genom att ringa oss på 08-410 237 57.


Se våra erbjudanden. Vi hjälper dig med kabelhantering, installation av whiteboards samt uppsättning av hyllsektioner. Anlita en handyman i Stockholm idag!

När vill ni ha hjälp?

Markera förmiddag (8-12), eftermiddag (12-16) eller heldag (8-16)

Nästa steg

Professionella handyman hjälper er

Anlita oss på Vaktmästeriet så hjälper våra professionella handyman er. Vi finns alltid här för er när ni behöver hjälp!

Våra handyman har hög kompetens och är väldigt erfarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna när de anlitar oss. Känn er säkra på att det ni behöver hjälp med kommer att göras på rätt sätt av våra handymans och att samarbetet och resultatet kommer vara tillfredsställande. Att anlita en handyman är alltid värt det!

Felsökning av elbord

Montering av whiteboard

Flyttprojekt

Uppsättning av hyllor och tavlor

Montering av möbler och inredning

Justeringar och servicearbeten

Hur fungerar vaktmästeriet?

Boka tid

Välj vilket datum du vill att vaktmästaren ska komma

Beskriv

Välj vilken typ av tjänst som ska utföras

Klart

Verifiering kommer via mail eller telefon

Referenser

"Vaktmästeriet.se hjälper oss med det mesta. från små enkla uppdrag till byggnationer och måleriarbeten. Hög service och trevlig personal."

Angelica Fritz

SBS Discovery AB

"Vi har använt oss av Vaktmästeriet vid flera tillfällen. De är en pålitlig partner som alltid kommer i tid, utför arbetet på ett proffsigt sätt."

Sandra Mäenpää

Anticimex

"Vaktmästarna som kommer är mycket hjälpsamma och säkerställer att vi är nöjda innan de går samt att de aldrig lämnar skräp efter sig."

Christina Djurestål

Kollektivtrafikens Hus AB