Hantverk & Måleri

Har ni planer på att fräscha upp kontoret? Eller kanske dela av mötesrummet till två? Tycker ni att ni behöver en snyggare receptionsdisk? Då har ni kommit till rätt företag, vi har professionella hantverkare som snickare, möbelsnickare och målare redo att hjälpa er.

Vi erbjuder hantverkare inom det mesta som ombyggnation, renovering och anpassning. Genom att vi har många tjänster under samma tak kan vi fixa det mesta som ni behöver hjälp med på ert kontor, vare sig det gäller måleri, hantverk, montage eller flytt.

Har ert kontor börjat bli till åren och behöver fräschas upp? Ett av de enklaste sätten att få ett rum att ändra karaktär är att måla om det. Vaktmasteriet.se kan hjälpa er med detta till ett konkurrenskraftigt pris. Våra målare har kunskapen som krävs för att tillsammans med er hitta rätt färger för att skapa den kontorsmiljö ni önskar. Skapa en miljö som med subtila medel genererar harmoni och arbetsglädje hos era medarbetare. Våra möbelsnickare har lång erfarenhet och ser till att ni får just den inredning eller specialmöbler som ert kontor behöver.

Att anlita en eller flera hantverkare kan vara krångligt. Vaktmasteriet.se har skapat en tjänst som gör att det blir enklare för er att ta in målare och snickare. Kontakta oss om ni har frågor om vad våra hantverkare kan hjälpa er med. Enklast är att ringa oss på telefonnummer: 08-410 237 57. För att boka direkt online klickar ni på bokningsknappen här nedan.